Zamislite Netflix, ali za video igrice. Izgleda previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? Zapravo, ova fantazija je stvarnost. Playstation trenutno nudi pristup preko 650 naslova, koji su dostupni za stream-ovanje na PS4 ili Vašem laptopu.

Sa ovako velikom bibliotekom igara, može biti teško opredeliti se. Nebojte se, pošto smo napravili spisak 10 najboljih video igara za ps4 konzolu.

10. The Vanishing of Ethan Carter 

The Vanishing of Ethan Carter
The Vanishing of Ethan Carter

Što manje znate o ovoj igrici The Vanishing of Ethan Carter, to je bolje. Igrate u ulozi Paul Prospero-a, privatni detektiv sa stručnjacima, dok on traži mali seoski grad za nestalog dečaka. Ako tražite akciju, onda pogledajte neku drugu video igricu. Ova video igra oživljava u sporom tempu, prekrasnom okruženju i osećaju straha.

9. Resident Evil 4

resident evil igrica
Resident Evil

Jedan od najboljih unosa u seriji, Resident Evil 4 je klasično horror preživljavanje. Kada ćerku predsednika kindapuje misteriozni kult, Leon S. Kennedy odlazi u mali grad u Španiji, u misiju za spašavanje. Međutim, ovde se događa nešto više stvari nego od običnog kindapovanja, i Leon se nalazi u borbi za svoj život protiv zombija Ganada, koji naseljavaju grad. Ljubitelji ovakvih igara mogu naći i druge verzije ovakvih igara, sa drugim pričama, kao npr Resident Evil 5, 6, 7.

8. Batman: Arkham City

Batman igrica
Batman Arkham City

Biblioteka Playstation-a poseduje sve tri verzije Batman-a. Arkham City se ističe kao vrhunac serije. U nekoliko okruga Arkham City-a se nalazi zatvor u kojima se nalaze najveći broj Gotham-ovih zlikovaca. Ove zločince uključuju: Joker, Penguin i misteriozni doktor Hugo. Igrači imaju pristup punom arsenalu Batman-ovih gedžeta. Ova igram Vam nudi sate i sate uživanja.

7. Journey

Journey igrica
Journey

Kratko, ali slatko. Journey je indijski hit i dobitnik nekoliko nagrada Igre godine. Igrači koji pokušavaju da pređu veliku pustinju da bi stigli do velike planine. Čak i ako deluje naizgled jednostavno, Journey je iznenađujuće emocijalno iskustvo, podvučeno sjajnom umetnošću, vizuelnim prikazom i sjajnom zvučnom trakom. Igra traje odprilike od 2 – 3 sata.

6. Uncharted 2: Among Thieves 

uncharted 2 igrica
Uncharted 2: Among Thieves

Sa preko 6 miliona prodatih kopija, među lopovima su dobili univerzalno kritičko priznanje. Drugi unos u Uncharted seriji karakteriše munjevit lovac Nathan Drake protiv nemilosrdnog vojnog lika i njegove vojske plaćenika, da pronađu mitski grad Shambala. Ova igrica je dostupna takođe i za stream-ovanje.

5. Until Dawn

uncharted 2 igrica
Until Dawn

Savršena za ljubitelje narativnih igara, Until Dawn prati grupu tinejdžera koji pokušavaju da prežive groznu noć, uplašeni, u zabačenoj kućici na planini. Uznemirujuće strahove, uspeli su da Vam pruže takođe i neverovatne grafičke performanse i kretanje.

4. Bioshock: Infinite 

bioshock infinite igrica
Bioshock Infinite

Bioshock opisuje igrače koji su preuzeli kontrolu nad Booker DeWitt-om, detektivom koji se angažovao kako bi pronašao devojku Elizabeth, u nekom gradu u Kolumbiji. Ova video igra se nalazi takodje na Playstation marketu. Kako bi igrica bila što zanimljivija, zatvorimo priču odmah, i počnite da je igrate.

3. Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus igrica
Shadow of the Colossus

Instant klasika, koja je prvi put predstavljena na Playstation-u 2, Shadow of the Colossus je stvarno čudesna igra. Kao igrački lik, putujete u misterioznu zemlju i borite se protiv raznih velikih stvorenja, kako biste vratili svoju pravu ljubav iz mrtvih. Grafika je prekrasna, a prekrasne predstave su ogroman deo onoga što ovu igru čini neverovatnim iskustvom.

2. The Last of Us

The Last of Us igrica
The Last of Us

The Last of Us je set o bliskoj budućnosti nakon što gljivična kuga briše skoro čitavo čovečanstvo. Džoel se slaže da prati jednu mladu devojku, Ellie, na opasno putovanje, u nadi da će naći lek za infekciju. Priča i performanse ove igre su faktori koji je čine izuzetnom.

1. Red Dead Redemption

Red Dead Redemption igrica
Red Dead Redemption

Red Dead je najpopulatnija video igrica na Playstation-u i to sa dobrim razlozima. Rockstar titl stavlja igrače u cipele odricanja John Marston-a u prolaznim danima starog zapada. Igrači mogu istražiti izuzetnu mapu, sa naizgled beskrajnim stranskim potezima i lokacijama, prilagoditi svoj karakter, isprobati sreću u kockanju, ući u konjske trge, i još mnogo toga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here