video editovanje alati

Iako postoji veliki broj softvera za uređivanje video sadržaja, dostupnih za PC, besplatne aplikacije za uređivanje video zapisa za Android pametne telefone se mogu naći na Android store-u. Pogodni su za rad i poseduju skup izuzetnih karakteristika. Ovde smo napravili spisak najboljih android aplikacija za uređivanje video zapisa. Sa ovim editorima, možete da uredite klipove do savršenstva i takođe okačite video na Facebook, Twitter ili Instagram.

10 najboljih aplikacija za editovanje video-a

1. FilmoraGo

filmora go

FilmoraGo je izvanredna android aplikacija za uređivanje video snimaka koju vole mnogi korisnici. Sve primarne funkcije, kao što su obrezivanje, sečenje, dodavanje tema, muzika, lako se mogu izvesti. Takođe možete napraviti kvadratne 1:1 video snimke za Instagram, 16:9 video zapise za YouTube, kreirati povratne (unazad) video snimke, dodati prelaze, usporiti pokrete, tekst, kako biste ulepšali video snimke.

U aplikaciji možete naleteti na neke alate koji se moraju platiti da biste mogli da ih koristite, ali većina njih su besplatni. Možete direktno sačuvati Vaše video snimke u galeriju, ili ih direktno podeliti na neku od društvenih mreža.

2. Adobe Premiere Clip

adobe premiere clip

Adobe Premiere Clip omogućava Vam brzo uređivanje bilo kog video zapisa sa Android uređaja. Vrlo je brz i zabavan za upotrebu. Najbolja mogućnost u ovoj aplikaciji je automatska mogućnost stvaranja video sadržaja, tj. aplikacija može automatski kreirati video snimke za Vas, sa bilo kojim fotografijama ili snimcima koje izaberete. Takođe, može kreirati video snimke pomoću svojih višestrukih funkcija za uređivanje video zapisa, kao što su rezanje, dodavanje prelaza, muzike, filtera, efekata, ….

3. VideoShow 

video show aplikacija

VideoShow aplikacija je dobila brojne nagrade i nesumnjivo je jedna od najboljih aplikacija za uređivanje video snimaka. Što se tiče korisničkog interfejsa, vrlo je pouzdan i jednostavan za korišćenje. Osim osnovnih funkcija, možete takođe ukrasiti svoj video dodavanjem tekstova, efekata, muzike i zvučnih efekata ili obaviti snimanje uživo. Na raspolaganju Vam je preko 50 različitih tema, a takođe možete smanjiti veličinu Vašeg video zapisa, tako što ćete ga kompresovati. Video zapisi ne gube nikakav kvalitet, i nemaju ograničenja trajanja video-a. Ova aplikacija ima podršku za skoro sve uređaje sa android operativnim sistemom.

4. PowerDirector Video Editor App

powerdirector aplikacija za editovanje video sadrzaja

PowerDirector je potpuno izrađen video editor koji ima jednostavan interfejs, ali će Vam možda biti potrebno malo vremena dok se naviknete na kontrole. Međutim, jednom kada postanete stručnjak za ovu aplikaciju, možete kreirati profesionalne i efektivne video zapise u roku od nekoliko sekundi. Ima preko 30 različitih efekata i efekata prelaska na koje možete izabrati i dodati u svoj video.

Koristeći ovu aplikaciju, možete stvoriti strašne video snimke na ekranu. Ova aplikacija takođe dolazi sa video tutorijalima, gde možete pogledati funkcionalnost za svaku ponuđenu opciju. Većina funkcija je dostupna u besplatnoj verziji, ali nadogranja na punu verziju Vam omogućava da uklonite oglase i reklame.

5. KineMaster

kinemaster video editor

U kombinaciji sa dobro dizajniranim interfejsom i moćnim funkcijama, KineMaster je pogodan alat za uređivanje video zapisa. Omogućava drag & drop tehniku, kako biste lako dodali neke medijske datoteke. Nudi izuzetne nivoe kontrole nad procesom uređivanja, kako biste brzo kreirali profesionalne video zapise. Možete dodati različite vrste prelazaka između video fragmenata, ili ubaciti blokove tekstova ili titlova.

6. Quik

quik video editor

Quik je još jedan pametan način kako biste kreirali odlične video snimke. Brz je i besplatan. Izaberete bilo koju od Vaših omiljenih fotografija ili video klipova, kako biste svoje priče napravili sa aplikacijom Quik. Najbolja stvar kod ove aplikacije jeste mogućnost sa automatskim kreiranjem video sadržaja. Možete obrezati video snimke, dodati efekte, tekstove i brzo sinhronizovati sve vrste muzičkog sadržaja.

7. Magistro Video Editor & Maker

magistro video maker video editor

Magistro je odličan video editor za one koje nemaju formalno iskustvo u editovanju video snimaka. Omogućava Vam kombinovanje video klipova, fotografija, muzike, teksta, video efekata i video filtera, kako bi Vam pomogao da napravite odličan video bez mnogo napora. Samo izaberite jedan ili više video snimaka i pesmu za zvučni zapis, a aplikacija će automatski kreirati video zapis u roku od nekoliko minuta.

Magistro analizira video zapise, i bira najinteresantnije fragmente. Obično proizvodi odličan rezultat u izradi video-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here