gameboy futrola za ajfon

Ako tražite neke cool stvari za Vaš iphone, ovde možete pronaći fantastičan izgled, tačnije futrolu u obliku gemboj-a. Ova futrola Vas verovatno podseća na igrice iz detinjstva.

Da, dobro ste pročitali! Ova futrola za iphone nosi naziv Wanle Gamers Console for Iphone, koja Vam dopušta igranje dobrih starih igara i istovremeno štiti Vaš mobilni telefon. Osim tetrisa, možete igrati 10 drugih igrica koje su instalirane u njemu, kao što su: Tank, Frogger, Formula One Racing, Snake & Block i druge.

Ima isti izgled kao i klasični gejmboj, koji sadrži A i B dugmad, dugme za uključivanje i isključivanje, funkcija resetovanja i dugme za zvuk. Kvadratni LCD izgleda baš kao originalna konzola za igrice, koja donosi pozadinu starih uspomena.

Najbolji deo je što je tanka i lagana, za razliku od starog originalnog gejmboja, što olakšava rukovanje i nošenje. Izdignuta dugmad na kućištu pomažu dalje u zaštiti od udaraca i padova.

Njegovo plastično kućište pruža dovoljnu zaštitu i nudi pun pristup portu za priključke za slušalice, zvučnike, blic, itd… Ova futrola je dostupna za sve iphone telefone od modela 6 do X. Ovakvu futrolu možete naći na Amazon-u za 11,55$.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here