Kompanija Apple bi mogla biti sledeća za ugradnju otiska prstiju na ekran

0
24
apple fingerprint
apple fingerprint

Izgleda kao da je došlo vreme da iz kompanije Apple uvedu novu opciju za otključavanje telefona, kao što je već ugrađeno na nekoliko modela, a to je postavljanje fingerprint-a na displej pametnog uređaja.

Prema izveštaju Parently Apple-a, spekuliše se o vraćanju otključavanje telefona preko otisaka prstiju, postavljenog na ekranu uređaja. Međutim, Iphone neće vratiti brzo tehnologiju. Ukoliko iz kompanije Apple uopšte usvoje tehnologiju senzora otisaka prstiju, prvo bi došlo do ipad i ipad mini modela, kako bi sačuvali troškove 3D Face ID-a.

apple otisci prstiju

Pored toga, skeneri za otiske prstiju će biti dodati na ipad modele koji se očekuju veoma brzo. Za one koji ne znaju, pre nego što se ovi senzori nađu na Iphone uređajima, O-film i GIS će snadbevati ultrazvučne skenere otisaka prstiju na južno-korejskom gigantu “Samsung“, za predstojeći S10 model.

Samsung galaxy S10 se očekuje da će izaći u februaru 2019. godine, tokom MWC sajma u Barseloni.

Ostanite uz nas, gde ćemo otkriti da li su pomenute informacije i glasine zaista tačne i da li će ispoštovati sve gore pomenuto što ću obećali iz gigantske kompanije Apple.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here