macbook air

Dolazak novog Macbook Air-a bi mogla da bude odlična vest za Vaš novčanik

Kompanija Apple bi mogla da debituje sa novim Macbook Air-om po jeftinijoj ceni i prema novim spekulacijama bi mogao stići koliko idućeg meseca.

Ovo dolazi od strane Ming-Chi Kuo, analitičara u KGI Securities, koji je često solidan izvor Apple-ovih saveta i tvrdi da bi novi 13-inčni Macbook Air mogao da se kreće u drugom kvartalu ove godine ( od aprila do juna ).

Prema navodima Kuo-a, novi spin sa najnovijim laptop računarima bi imali nižu ceni nego već postojeći Apple-ovi laptopovi. Ne samo da je ovo dobra vest za one koji žele videti Apple-ove novosti, nego i za one koji žele postati članovi Apple tehnologije.

Spekulacije

Ne postoje nikakvi detalji o tome kakva bi mogla da bude specifikacija laptopa, tako da stoji i dalje za nagađanje. Glavna tačka je možda ta, niža cena. Kao što smo primetili u našem izveštaju o performansama kompanije Apple u 2017. godini, visoki troškovi su bili nešto što je u pitanju opseg laptopova, naročito Macbook Pro sa tačbarom.

Možda je ta misao dovela kompaniju Apple da preduzme akciju. Trenutno Macbook Air košta 999 dolara. Definitivno će biti dobro za one koji imaju budžet, kako bi mogli gledati Apple uređaje i razmisliti o kupovini bez potrebe da brinu previše o njihovoj bankovnoj ravnoteži.

U svakom slučaju, očekuje se da će se ova mašina pojaviti u nekom trenutku od aprila do juna meseca. Uskoro ćemo imati konkretnije detalje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here