lg g7 glasine

LG G7 bi trebalo da debituje na svom predstojećem modelu na MVC-u (Mobile World Congress). Međutim, kompanija je odlučila da preskoči ovaj put MVC.

Popularni @OnLeaks je napravio 3D video o predstojećem LG telefonu, u saradnji sa @MrPhone zasnovanim na dizajnu i specifikacijama koje su proizveli OnLeaks.

Video ispod pokazuje uređaj iz svih mogućih uglova.

Kao što ste mogli da vidite iznad na video snimku od 360 stepeni, LG G7 ima sličan dizajn kao LG G6. Imaće metalni dizajn i ekran od ivice do ivice. Međutim, G7 model će imati urez na vrhu ekrana, gde će mu biti smešteni senzori i prednja kamera, isto kao na Iphone X i Huawei P20. Posedovaće 3,5mm priključak za slušalice, USB-C port, i masku zvučnika postavljenu na dnu telefona. Telefon će posedovati 2 kamere vertikalno postavljene, uključujući i LED blic, i na zadnjoj strani telefona biće smešten senzor za otisak prsta.

Očekuje se da će LG G7 imati 6-inčni LCD ekran sa odnosom visine 19:9. Posedovaće Snapdragon 845 procesor, 4GB / 6GB ram memorije, i 64GB / 128GB interne memorije. Dimenzije telefona: 153,2mm dužina; 71,9mm širina; 8,2mm debljina telefona.

Sa leve strane telefona možete pronaći jedno dugme, koje će verovatno služiti za paljenje i gašenje telefona (otključavanje i zaključavanje), a sa desne strane se nalaze tri dugmeta – za pojačavanje i smanjivanje tona (plus-minut), i dugme za asistenta (kao Bixby na Samsung-u). Gornja strana pametnog telefona sadržaće dva mikrofona, koja bi verovatno mogla poboljšati zvuk, posebno prilikom razgovora, i prilikom snimanja video zapisa.

Postoje glasine da će LG G7 biti predstavljen u aprilu ili u maju ove godine. Dok iz kompanije ne budu javili tačan datum izlaženja telefona, mi se možemo oslanjati i pratiti glasine koje kruže svuda na internetu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here