Macbook Prikaz

0
152
macbook

Najnoviji Macbook, više od onoga što želimo

Prednosti:

Nadograđen procesor, izuzetno poboljšana tastatura, još uvek je divno kompaktan, dug život baterije.

Mane:

Usb C Port, Slab audio i Web kamera, previše skup.

Ako možemo verovati glasinama koje kruže, u kratkom periodu može zameniti Macbook Air-a što se tiče debljine laptopa. Prema izveštajima kompanije General Interface Solutions koja je istorijski razvila ekrane za Apple-ove računare – navodno proizvodi veliki broj 13-inčnih displeja za nenajavljeni Apple proizvod. Iz tog razloga, možda ćete želeti da zadržite kupovinu postojećeg Retina Macbook-a koji smo pregledali u nastavku. Sada kada je Apple razradio priču, efikasno zamenjujući prekidače sa prethodne tastature sa istim rafiniranim prekidačima druge generacije prikazane na MacBook Pro-u. Ovaj 12-inčni model vredi kupiti više nego ikada ranije. Upared sa izgledom za IOS aplikacije koje se pokreću na svom operativnom sistemu MacOS Sierra.

Iako nudi manju veličinu ekrana nego Ipad Pro, Macbook može učiniti mnogo više nego tablet. Prvo, može učiniti sve što Macbook Pro može da uradi, mada sa malo sporijim performansama tokom intezivnih zadataka. Drugo, životni vek baterije je bolji od većine laptopova koje ćete naći na policama u raznim radnjama ovih dana. Kao što smo rekli već ranije, ovaj Macbook dolazi sa visokom cenom.

Cena i dostupnost

Macbook specificationCena mu je oko 1300 dolara. Moramo ponoviti da je Macbook skuplji od malopre pomenutog Macbook Air-a.

Ta cena Vam donosti sve što možete pogledati na slici pored. Prolazak kroz pored navedene specifikacije, procesor je unapređen na Intel Core I5, koji radi bez ventilatora i koji podrzavam memoriju od 512GB.

 

 

Design

Iskreno, ništa se nije promenilo oko izgleda i rama kod ovog Macbook-ovom 12-inčnog laptopa, što je sve u svemu super stvar. Dostupan je u raznim bojama: siva, srebrna, zlatna i ljubičasta. Lakoća laptopa i tankoća daju odmah laptopu u startu ogroman plus, nastavljaju da impresioniraju do tačke da su njegove dimenzije značajan aspekt uređaja.

Macbook design

Jedno od glavnih poboljšanja na 12-inčnom Macbook-u naspram prošle godine su rafinirani prekidači koji čine novu tastaturu sa dobrim osvetljenjem. I kada imate sve ovako lepo skockano u torbi, sa ovakvim specifikacijama i veličini laptopa, onda Vam putovanje uopšte biti otežano kada imate ovako nešto pri sebi. Široka obloga od stakla je ostala ne promenjena, što znači da je ostavila dobar trag od prvog dana.

Ekran i zvuk

Svi znamo da se kompanija Apple već godinama ponosi sa svojim ekranima i to sa vrlo dobrim razlogom. Ekran od 12 inča ostaje nepromenjen jos od modela iz 2015-te godine. Izgled fotografija i vršenje grafičkog intezivnog dizajnerskog rada izgleda vrhunski na Retina displeju, ali to nije najoštrije u svojoj klasi. Takođe, odnost širine 16:10, može da bude pomalo dosadan kada je u pitanju gledanje filmova ili uređivanje slika koje su formatiranje u 19:9 režimu celog ekrana.

display and sound

Što se tiče laptopova, poseduje 4 stereo zvučnika koje prouzrokuju glasne melodije. Za razliku od Macbook Pro-a, na ovom 12-inčnom laptopu zvučnici su smešteni iznad tastature, a na po jedan sa svake strane kao da već pomenutom laptopu. No, dotakli smo se nebitnih stvari kao što je pozicija zvučnika, sve u svemu najbitnije je da prouzrukuje dobar, čist i kvalitetan zvuk.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here