ipad pro

Najbolje besplatne aplikacije za Ipad Air, Ipad Air 2 i Ipad pro.

Besplatne aplikacije ponekad imaju lošu reputaciju, ali postoje i one aplikacije za koje ne biste mogli da poverujete da su besplatne, koliko su dobre. Isključili smo App store kako bismo pronašli najbolje i sortirali ih u praktičnim kategorijama, koje možete pronaći na sledećim stranicama.

Besplatna aplikacija nedelje: Clips

clips igrica

Clips je video editor, dizajniran za ljude koji ne žele provesti mnogo vremena za editovanjem – pa čak i snimanjem. Za razliku od Apple-ove iMovie aplikacije, Clips je namenjen impulsivnim snimcima i super brzom aranžmanu – video editor za generisanje društvenih medija.

Na Ipad-u možete postaviti pitanje o njegovoj relevantnosti. Veliki ekran, koji poseduje Ipad Pro je odličan je editovanje, što olakšava editovanje video zapisa na vremenskoj liniji i dobija odgovarajuće oko za mnoge uključene filtere. Tu se nalaze i veća skrivanja, kao što su automatski animirani podnapisi, posteri sa prilagodivim tekstom i iCloud sinhronizovanje.

Najbolja besplatna aplikacija za zabavu na Ipad-u

Naše omiljene besplatne aplikacije za zababu na Ipad-u bilo da kupujete, bojite, čitate, gledate TV ili koristite tviter.

divlji zivot

Priča o životu

Ako imate interesovanja za filmove u divljini, aplikacija Priča o životu vam je neophodna. Sastoji se više od 1000 klipova, izabranih sa deseto-godišnjih putovanja. Glavna tema je: Kako su bilje i životinje došle da popune našu Zemlju ?

Aplikacija je podeljena u 3 sekcije. Na početku ste pozvani da se upustite u neke izložene kolekcije, ali takođe možete istraživati po staništima ili vrstama, otkrivajući sve od velikih zubnih ajkula do malog pingvina koji se skrotiraju. Klipovi mogu biti sačuvani kao omiljeni ili grupisani u kolekcije prilagođenih za kasnije, koje možete podeliti sa prijateljima.

Boldmatic

boldmatic aplikacija

Boldmatic dolazi kao društvena mreža za ljude koji vole praviti izjave u živahnim bojama i sa živahnim tekstom. Aplikacija Boldmatic je prilično zabavna. Jednostavno se koristi. Samo uzmite i iskucajte tekst, izaberite boju pozadine ili fotografije i podelite tako što će svi da vide.

Boldmatic aplikacija takođe radi kao sredstvo za kreiranje sadržaja bilo gde. Vaše kreacije mogu biti stavljene na fejsbuk, tviter ili tumblr, da ih podelite sa svetom ili u obliku fotografija, ako želite da ih držite samo na svom tabletu.

Ebay

ebay

Ebay omogućuje pristup online tržištu. Naćićete ogromne stvari na ovoj aplikaciji, svi oni koji žele da prodaju po neke stvari, kako bi ispraznili svoje podrume, tavane,…

Krećući se po aplikaciji, možete naći puno kategorija i pojedinačnih listi. Ako želite da pratite neke od stvari koje vam se svide, aplikacija je omogućila automatizovana obaveštenja, koja označava pretrage, što olakšava da se vide novi oglasi koji se podudaraju.

Instapaper

instapaper

Instapaper izgleda kao servis za promenu vremena na Web-u. Možete da pošaljete stranice na bilo koji pretraživač (Računar, Mek, Mobilni), nakon čega Instapaper uklanja sve sadržaje. Kada otvorite aplikaciju, možete sinhronizovati zbirku članaka. Tada možete pročitati sve što ste snimili u rasporedu optimizovanom za mobilne uređaje.

Na iphone-u, Instapaper može biti zgodan za putnike koji žele da uhvate sačuvane stranice, dok trče na voz. Ali zato na Ipad-u, veći ekran pretvara Instapaper u vrhunsko iskustvo čitanja.

YouTube

Youtube

Youtube je najbolji način gledanja jutjub video snimaka na Vašem ipad-u. U odeljku dinamičan početak, možete brzo na nađete zanimljive stvari. Uključuje i kanale na koje ste se pretplatili i video snimke koje još niste završili sa gledanjem. Takođe, daje Vam preporuke za video snimke, zasnovane na Vašim navikama gledanja.

Kada izaberete nešto za gledanje, sam video se nalazi u gornjem levom uglu ekrana, i omogućava Vam da se pomerate kroz komentare koje su ostavili gledaoci i možete da pogledate sledeći fid (feed).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here