igrice za ipad u 2018 godini

Dakle, imate Ipad ili bilo koji drugi tablet, i nemate novca ili ne želite da bacate novac na kupovinu igara na marketima. Postoji rešenje za to: Ispod možete naći nekoliko igrica koje smo izdvojili za Vaš tablet uređaj.

1. Mekorama

mekorama igricaMekorama je puzzle igrica za pronalaženje puteva, gde pomažete malom robotu da postigne svoj cilj. Postoji 50 ručno dizajniranih nivoa, koje možete okretati prstom. Tempo je spor, ali igra je opuštajuća i šarmantna. Veoma mudro odrađena, uvek Vam pruža nekoliko nivoa za rešavanje u slučaju da se zaglavite, redovno se pojavljuju nove opasnosti i ideje, kao što su delovi zgrada koji se okreću, i patroliranje robota koji Vam mogu biti od neke pomoći, a mogu Vam usput i smetati.

Ova igrica funkcioniše dobro na Ipad-u, uglavnom pošto se igra na velikom ekranu, koji Vam olakšava da vidite kutije složene strukture. Postoji ogroman prostor za dugoročnu igru kroz mogućnosti skidanja nivoa i stvaranja sopstvenih.

2. Tako Bubble

tako bubble igrica

Tako Bubble ima korene u klasičnim arkadnim igricama, ali u srcu je pametno dizajniran skakač koji se zasniva na preokretu koji razdvaja podelu između običnih i izazovnih igara. Vi ste u ovom slučaju hobotnica, ispuštate mehuriće, i pokušavate da povratite kolekciju hrane. Grabite sve obojene balone i završavate nivo, ali samo ako ih sve popijete, beleži Vam se kao dobro odrađen posao.

3. Beat Street  

beat street igricaBeat Street je ljubavno pismo klasičnih svađalica, gde postoji samo jedan heroj koji ubija bande, i tako spašava ostale. U Beat Street-u, džinovske štetočine terorišu Toko grad, i prestaće to da rade ako ih više puta udarite u lice.

Ova igrica izgleda lepo i na iphone-u, ali kada uzmete Ipad u ruke, ceo pejzaš na nekim nivoima dođe do izražaja, i lakše je igrati zbog većeg ekrana. Sve u svemu skinite ovu igricu sa App Store-a, i videćete da je jako zabavna i zarazna za igranje.

4. Carmageddon

carmageddon igricaCarmageddon je u teoriji trkačka igra, gde se možete međusobno sa drugim automobilima sudarati. Ova igrica podseća na GTA, gde možete da ludujete po gradu, samo što je grafika dosta lošija.

To je igra sumnjivog ukusa, i pristup bez mozgova. Ne možete biti iznenađeni kada čujete da je ova igrica zabranjena u nekim zemljama, od kada je prvobitno izašla na računarima 1997. godine. Međutim danas, zbog njene loše rezolucije imate osećaj kao da gledate neke crtane flmove sa čukanjima automobila.

5. To the Castle

to the castle igricaTo the Castle pronalazi malog viteza Sir Petrionius-a koji se bori u mračnim tamnicama, napadajući čudovišta, zarobljavanje i stvaranje izlaza. U ovoj igrica ćete videti da su ograničene kontrole. Vitez ide po sopstvenom nahođenju, a vi mu možete zadati komandu za skakanje ili ispaljivanje raznih metaka kako bi se odbranio i prošao dalje.

Ove restrikcije, sa strogim dizajnom nivoa, čine brzu platformu za pronalaženje puteva. Vreme i dobri refleksi su ključni kada skačete u vazduh, a zatim napadate kako biste izbegli neprijatelje, ili preskočite kopče. Ako budete dovoljno dobri, imaćete mogućnost da prođete kroz 60 nivoa, kao i da sami napravite neke od njih preko editora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here