Tražite Xbox One X paket? Imate sreće, pošto smo ovih dana pratili cene ovakvih paketa. Moramo priznati da smo kopali prilično teško, kako bismo došli do raznih informacija koje imaju veze sa ovom konzolom.

Nakon godina čekanja, Microsoft je konačno predstavio Xbox One X u 2017. godini. Ranije poznat kao Project Scorpio, ovo je potpuna 4K HDR nadogradnja koju su čekali Xbox One vlasnici.

Gde možete kupiti Xbox One X? Za gladne 4K gejmere, spremili smo listu prodavnica koje dole ispod možete pronaći, gde možete poručiti ovu konzolu.

Xbox One X ponude u Engleskoj

Zašto bih kupio Xbox One X konzolu?

Da budemo jasni, ovo nije što biste verovatno nazvali sledeća generacija konzole. Ovo je moćna nadogradnja nad aktuelnom linijom Xbox One-a. Da bismo pojednostavili stvari, ova konzola je slična Sony PS4 Pro. Obe konzole mogu da podrže 4K rezoluciju, koja Vam daje najbolje gradičke performanse. Da biste mogli u potpunosti da uživate sa ovim performansama, mora i Vaš uređaj (monitor, tv) moći da podrži 4K rezoluciju.

Kako stoje stvari, Xbox One X će moći da koristi sve moguće igrice koje su se koristile na Xbox One uređajima. Xbox One X je najsnažnija konzola koja je ikada napravljena, čak je i prevaziđena nekim specifikacijama u poređenju sa PS4 PRO konzolom.

Šta ako me ne zanima 4K rezolucija, ili želim da uštedim novac?

Standardni Xbox One zvuči ako dobra alternativa. Fantastična je konzola za igre, možete je nabaviti sa nekoliko igara za svega 250 eura ili negde i manje.

Uživajte!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here