nikonove robotske kamere

Automatski alati će ponuditi poboljšanu analizu igrača i još mnogo toga. Nikon je skinuo nekoliko pametnih automatizovanih rešenja za snimanje slika, dizajniranih tako da pojednostavljuju proizvodnju malih TV studia i pružaju naprednu video analizu sportskih događaja.

Dva nova sistema su poznata pod imenima Polycam Chat i Polycam Player i dizajnirana su tako da omoguće sportskim organizacijama da uhvate jedinstvene uglove i širi spektar perspektive sa više pogleda kako bi omogućili poboljšanu analizu i smanjili troškove.

Polycam Chat

Polycam Chat sistem je dizajniran da radi na višestrukim studijskim snimateljima. Ovaj sistem koristi detekciju licau kombinaciji sa prepoznavanjem udova kako bi automatizovao rad aparata. Iz MRMC-a tvrde da može lako pratiti pomeranje glave prilikom razgovora, sa maksimalnom stabilnošću unutar razgovora.

Kontrolni interfejs treba takođe da olakša operaterima korišćenje, sa platformom koja je dizajnirana da se koristi sa nizom različitih rešenja za emitovane kamere.

Polycam Player

Polycam Player sistem – Sa marginalnim dobitima koji često prave razliku između uspeha i neuspeha, mnogo sportski timovi i organizacije pokušavaju iskoristiti automatizovane, visoko postavljene i široko-ugaone video analize.

To je robotski sistem za snimanje video zapisa koji koristi ChyronHego tehnologiju za praćenje player-a TRACAB-a, kako bi fizički pomerio fotoaparat i prilagodio zum i fokus da zadrži objekte prilikom uslikavanja. Takođe je dizajniran da imitira prirodno kretanje operatera kamere, sa lokacija na kojima bi bilo opasno ili nepraktično staviti osobu.

Informacije, koje je ovaj sistem preuzeo, daje korisnicima mogućnost da analiziraju protivnike i nadgledaju performanse igrača kako bi pomogli u strategiji, a istovremeno pružaju i dodatne i jedinstvene tačke gledišta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here