Your Phone aplikacija

Microsoft sprema novu aplikaciju za sinhronizaciju telefona sa windows 10!

U najavi je aplikacija kojom cete moci na Windows 10 računaru moći da radite sve što i na Vašem telefonu. Naravno, sve to uz pomoć sinhronizacije kojom će se određene funkcije sa mobilnog telefona prebaciti na računar.

Kompanija Microsoft je predstavila novu “Your Phone” aplikaciju za Windows 10 na jednoj od konferencija u kojoj su učestvovali mnogi programeri. Dizajn pomenute aplikacije omogućava projektovanje ekrana, raznih funkcija sa Vašeg mobilnog telefona na Windows 10 računar.

Naravno osnovna funkcija nije samo deljenje ekrana između mobilnog telefona i računara, već i interakcija korišćenja telefona putem računara. To podrazumeva obavljanje telefonskih poziva, slanje SMS poruka, pregled fotografija i obaveštenja na Vašem telefonu, kao i niz drugih mogućnosti koje će moći da se obave na Vašem Windows 10 računaru.

S obzirom da postoji veliki broj IOS i Android uređaja, određene funkcije i opcije “Your Phone” aplikacije razlikovaće se u odnosu na platformu koja je sinhronizovana sa Windows 10 računarom. Bez obzira koji telefon posedujete, da li je to Android ili IOS, Microsoft se postarao da više nećete morati da posežete za njim. Na početku neće biti mnogo funkcija, biće omogućeno pregledanje SMS poruka, slanje SMS poruka, pregled istorije poziva, fotografija i obaveštenja.

Ove nedelje kreće se sa testiranjem Your Phone aplikacije u okviru Windows 10 verzije za programere. Ukoliko se dokaže da postoje mnogi zadovoljni korisnici, i da aplikacija zadovoljava primarne uslove, Microsoft će je lansirati u nekom od narednih ključnih dodataka za Windows 10 korisnike. Postoje nagoveštaji se da će se naći u Windows 10 Redstone 5 dodatku koji nam od Microsoft-a stiže na jesen ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here