android

U prodavnici Play Store takođe postoje mnoge aplikacije koje Vam mogu pomoći da pronađete ukradeni telefon. One čak pružaju više funkcija od “Find My Device.” Instaliranje jednog od njih je dobra mera predostrožnosti kako biste bili sigurni da nikada ne izgubite Vaš uređaj.

Prikazaćemo Vam tri najbolje aplikacije za praćenje Vašeg Android-a:

1. Where’s my Droid

where is my droid aplikacija
Where’s my Droid App

Where’s My Droid aplikacija je besplatna aplikacija za praćenje Android uređaja koja Vam može pomoći u pronalaženju izgubljenog telefona kad god je van dometa. Uključiće se zvono za hitne slučajeve uz pomoć kojeg će Vaš telefon zvoniti glasno kada pošaljete poruku na uređaj. Postoji režim Stealth Mode koji može sakriti bilo koji dolazni tekst. Takođe možete da pronađete svoj telefon putem GPS-a na Google mapama i da sprečite neovlašćeni pristup omogućavajući zaštitu lozinkom. Takođe, postoji SIM Monitor koji Vas može obavestiti putem e-pošte ako se SIM ili telefonski broj zameni. Aplikacija tvrdi da izaziva minimalno trošenje baterija.

Možete otključati neke dodatne napredne funkcije nadogradnjom na Pro verziju aplikacije. Međutim, besplatna verzija obuhvata većinu osnovnih funkcija, i ona je podržana.

2. Cerberus anti theft

cerberus anti theft aplikacija
Cerberus Anti Theft App

Cerberus aplikacija pruža impresivne funkcije daljinskog upravljanja koje Vam mogu pomoći da povratite ukradeni Android uređaj. Možete daljinski upravljati uređajem putem Web stranice ili SMS-a sa drugog telefona. Može Vam pomoći da pronađete Android telefon, zaključate ga kodom, pokrenete glasan alarm ili čak fotografišete lopova. Aplikacija će poslati email / SMS upozorenja ako se promeni SIM kartica. Štaviše, možete sakriti aplikaciju iz fioka aplikacija tako da lopov ne može onemogućiti ili deinstalirati aplikaciju.

Cerberus je dostupan samo nedelju dana besplatnog probnog testiranja; nakon toga morate kupiti licencu za svoj račun.

3. Prey anti theft

prey anti theft aplikacija
Prey Anti Theft App

Prey aplikacija je odličan alat protiv krađe koji je isključivo dizajniran da Vam pomogne u pronalaženju izgubljenog Android telefona. Jednom kada instalirate aplikaciju, ona nečujno radi dok koristite online panel da biste pratili svoj uređaj i aktivirali akcije daljinski. Koristeći GPS geolokaciju, možete pronaći svoj telefon na karti sa preciznošću. Štaviše, prednja i zadnja kamera mogu uzeti tihi snimak onoga ko drži vaš uređaj. Takođe, može zaključati uređaj, postaviti sigurnosni alarm ili prikazati poruku na ekranu da bi se obratio trenutnom korisniku. Aplikacija je potpuno besplatna, ne sadrži reklame.

Zaključak

Android korisnici se moraju osigurati da imaju jednu od ovih usluga praćenja aktivnih na svom uređaju da bi ih pratili u slučaju da je izgubljen. Takođe, ne zaboravite da zadržite svoje podatke.

Nadamo se da je ovaj članak bio informativan Vama. Ako imate bilo kakve sugestije ili pitanja, molimo Vas da komentarišete dole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here