samsung note 9

Samsung Galaxy Note 8 je objavljen u avgustu 2017. godine, a u prodavnicama je bio dostupan u septembru. Postoje mogućnosti da ćemo novi Samsung Galaxy Note 9 videti ranije nego što je bio slučaj sa prethodnim note modelom.

SamMobile izveštava da se već uveliko gradi firmware za Note 9. Testovi firmware-a se obično obavljaju par meseci ranije, tj pre izlaska telefona. Kako kažu iz SamMobile-a, kompanija je počela testiranje firmware-a na modelu Galaxy S9 2 nedelje ranije nego na modelu Galaxy S8, koji su započeti prošle godine. I prema tome, s9 je izašao u martu ove godine, a s8 u februaru prošle godine.

Jul pre nego avgust

Dakle ovo sve ukazuje na sličan raspored planiranja za Samsung Galaxy Note 9. Što znači da bi telefon mogao biti objavljen 2 sedmice (ili više) ranije nego što je bio slučaj sa Note 8 modelom. Na ovako nešto ne treba računati, jer su dokazi za sada mali, ali postoji mogućnost za tim.

Kada god vidimo Note 9, trebalo bi biti vredno čekanja. Neke glasine sugerišu da ovaj model može biti velika nadogradnja naspram S9 modela, i postoji mogućnost da će mu skener za otisak prsta biti ugrađen u ekran.

Toliko o glasinama, dalje ne možemo ništa više da tvrdimo i komentarišemo, ostaje samo da sačekamo da izađe telefon na tržište. Ukoliko nađemo još neke dodatne informacije o ovom predstojećem modelu, bićete obavešteni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here