sony alpha

Alpha A7 III dizajniran je tako da može da se obrati pažljivim fotografima i profesionalnim entuzijastima. U prošlosti se A7 serija kamera uvek tretirala kao lošija naspram A7R i A7S serija. Dok su poslednja dva opsega imala tendenciju da uhvate pozornicu sa visokim brojem piksela i naprednim mogućnostima video zapisa, serija A7 oduvek se smatrala osnovnim modelom i predstavlja solidan ali beznačajan skup funkcija.

Izgleda da se sve ovo može promeniti sa ovom trećom generacijom A7 kamere. Uzimajući u obzir mnoge karakteristike iz vrhunskog modela Alpha A9, kao i Alpha A7R III i Alpha A7 III izgleda sve osim osnovnog.

Karakteristike

  • Potpuno novi senzor pozadinskog osvetljenja od 24,2 MP
  • 5-osna stabilizacija slike nudi kompezaciju od 5 stopa
  • Snimanje 4K video zapisa korišćenjem pune širine senzora

Kao što smo videli sa drugim nedavno objavljenim Sony oglasima, zadnji ekran nagiba od 3 inča je sada osetljiv na dodir, što vam omogućava da brzo postavite tačku fokusa i brzo pretražite slike, iako to ne omogućava brzu navigaciju kroz meni fotoaparata.

Peto-osni sistem za stabilizaciju slike je takođe podešen, i obezbeđuje 5 stopova za stabilizaciju slike.

Izgradnja i Rukovanje

  • Dizajn identičan Alpha A7R III
  • Sadrži džojstik višestrukog selektora i AF-ON dugme
  • Zaštita od prašine i vremenskih nepogoda

Alpha A7III ima isto kućište kao i Alpha A7R III, što znači da nova kamera dobija iste preciznosti. Kao što smo pronašli kod Alpha A7R III, džojstik u velikoj meri poboljšava upravljanje fotoaparatom, uz odabir AF tačke koji je mnogo brži. Još jedna dobra vest je dolazak specijalnog AF-ON dugmeta na zadnjoj strani Alpha A7 III, što olakšava fokusiranje pozadinskog dugmeta.

Zadnji točkić za pomeranje tela je podignut malo više nego na modelu Alpha A7 II.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here