tamna tema file explorer

Teško je reći zašto, ali ljudi imaju poseban ugođaj kada je reč o tamnom korisničkom interfejsu. Tu su i kompanije koje su dodale ovu opciju za jednu od njihovih aplikacija, kao što je YouTube, Apple za Iphone i Ipad i Microsoft-ov tamni režim za Windows 10 operativni sistem.

Vest o Windows-ovoj tamnoj temi za File Explorer stigla je prošlog meseca. Tragove tamne teme možete pronaći u glavnom korisničkom interfejsu File Explorer-a.

Kako enable-ovati tamnu temu za File Explorer u Windows 10

Ne postoji odvojena opcija za postavljanje tamne teme za File Explorer. Ako koristite Insider Build, uključivanjem tamne teme operativnog sistema, Windows 10 će omogućiti u svim aplikacijama i sistemskim interfejsima koji to podržavaju, naravno uključujući i File Explorer.

Da biste uključili tamni režim za File Explorer, idite na Settings > Personalization > Colors. U odeljku Choose your default app mode kliknite na tamno dugme. Kao što je slučaj sa grafičkim prikazom, Microsoft je razmatrao povratne informacije – feedback korisnika prilikom razvijanja ove funkcije. Postoje neke ne očekivane boje, koje u nekom momentu možete pronaći, ali kompanija uveliko radi kako bi popravili i ispravili propust.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here