Tesla tablet M8.1 3G

0
223
  1. Mikro USB 2.0 priključak1
  2. Izlaz za slušalice
  3. Power taster
  4. Pojačavanje zvuka
  5. Stišavanje zvuka
  6. Nano sim / micro SD kartice
  7. Zadnja kamera
  8. Zvučnik
  9. Mikrofon
  10. Prednja kamera

 

Nikada ne propustite važne trenutke

Baterija od 5000 mAh osigurava maksimalnu pouzdanost koja vam omogućava da se opustite pri korišćenju ovog uredjaja. Sa produženim trajanjem baterije svakim punjenjem, uvek ćete biti u centru stvari, bez obzira gde se nalazite.

Metalno telo

Ne privlači nas samo što je robustniji u odnosu na tablete u svom cenovnom opsegu, već i izgled i osećaj je daleko veći od premium uređaja. Zahvaljujući svom kompaktnom, celom metalnom kućištu, Tesla Tablet 8. 1 3G je udoban za držanje i pruža Vam bezbrižnost bez žrtvovanja praktičnosti i funkcionalnosti.

3G, Funkcionalnost telefona i Dual Sim

Pošaljite e-poštu u pokretu i koristite internet preko brze 3G veze. Tesla Tablet M8.1 3G se takođe može koristiti kao telefon i ima opciju Dual SIM koja Vam omogućava da izbegnete roming troškove kada putujete u inostranstvo.

Ekran sa premium prikazom

Bez obzira da li igrate igre, gledate video zapise ili surfujete putem interneta, uživate u izvanrednom vizuelnom iskustvu na ekranu od 8 inča Tesla Tablet M8.1 3G pruža žive boje i oštre detalje, dok IPS ekran osigurava odličan kvalitet slike iz bilo kog ugla gledanja.

Tehničke specifikacije

0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here