Nakon objavljenih stvari prošle sedmice, Youtube će započeti rat protiv dobro uspostavljenih servisa za strimovanje muzike, kao što su Apple Music i Spotify.

Osim za video snimke, mnogi ljudi koriste Youtube za slušanje muzike. Youtube je u prošlosti pokušao da reši probleme ljubitelja muzike tako što bi omogućio pustanje muzike da radi u pozadini, tačnije background-u. Evo nekih stvari koje biste trebali da znate o servisu Youtube Music Stream.

Kako da preuzmete YouTube Music app ?

Nova aplikacija za strimovanje muzike je prvo izašla, i trenutno dostupna u Americi, Meksiku, Australiji, Novom Zelandu i Južnoj Koreji. Korisnici koji se ne nalaze u pomenutim državama moraće malo da sačekaju.

Da li košta YouTube Music aplikacija

Je l’ postoji nešto bolje nego kad čujemo da ovako dobra aplikacija dolazi u besplatnom opciji. Da, dolazi u besplatnoj opciji ali samo ukoliko biste uživali gledajući brdo reklama na ekranu i da morate za slušanje muzike stalno da imate internet konekciju.

Postoji YouTube Music Premium aplikacija koja košta 10$ na mesečnom nivou. Ova aplikacija nudi blokiranje reklama, tj sprečen prikaz reklama i mogućnost za skidanjem pesama za kasnije slušanje u offline modu.

youtube music premium
Youtube Music Premium App

YouTube je dodao i novi, plaćeni premium nivo koji uključuje sve prednosti ove aplikacije. Nudi slušanje muzike u background-u, takođe i u offline režimu.

Pametna pretraga

Dzaba dobra aplikacija ako mogućnost pretrage nije na zavidnom nivou. Tako da ova aplikacija nudi pretraživanje po ključnoj reči, npr ako ne možete da se setite tačnog naziva pesme, možete je pretražiti po ključnoj reči i naravno ne morate biti ulogovani.

Ispod možete pogledati na video snimku kako će pomenuta aplikacija izgledati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here